Вирок Луценку повертає Україну в 1937 рік

28 лютого 2012, 10:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2348
Вирок Луценку повертає Україну в 1937 рік

Вирок Юрію Луценку є політичним замовленням, спрямованим на знищення опозиції

Ми, наче, повернулися в 1937 рік. Влада переслідує інакодумців. 4 роки, які дали Луценку - це чергова політична розправа. Так, Юра був не ідеальним міністром, але вирок політикам за їх діяльність мають давати народ та історія, а не продажний суд, який виконує роль кілера для нинішнього режиму.

Юра, тримайся, ми з тобою!  Не втрачай надію і бойовий дух!

Всіх вони не пересадять. Ми виженемо цю мафію при владі - і звільнимо тебе, Юлю та інших політв'язнів.
Мене самого кидали до в'язниці за опозиційну діяльність. У 2000 році я був засуджений суддею Мінського (тепер - Оболонського) районного суду м. Києва С. Волковим до трьох років позбавлення волі умовно, із забороною впродовж трьох років займатися журналістською діяльністю за наклеп на в. о. прем'єр-міністра України В. Дурдинця. У 2006 році Європейський суд з прав людини визнав цей вирок таким, що порушує права людини і постановив виплатити мені 3 тисячі євро компенсації.

У 2002 році рішенням судді Соснівського районного суду м. Черкас В. Кузьменка я був заарештований за "опір 15 працівникам міліції", які намагалися вилучити з друкарні тираж газети "Свобода", головним редактором якої я працював. Тоді мені довелося 9 діб провести у Черкаському ІТУ. Мене звільнили під тиском вітчизняної громадськості та міжнародної спільноти, яка вимагала припинити репресії проти опозиційного журналіста.

Кучма посадив, але мене тоді вдалося звільнити.

Юру з тюрми ми ще не витягли, але він неодмінно буде на волі. Проте не через 4 роки, а значно раніше. Тому, що ця влада - колосс на глиняних ногах. І скоро він обвалиться..

А ще мені до болю шкода водія Леоніда Приступлюка, якому дали 3 роки. За що? За те, що він працював водієм Луценка? Банда, яка сьогодні при владі, відверто знущається над людьми.
Наш обов'язок перед нашими дітьми - вигнати цю банду, бо інакше в України немає майбутнього.

Олег Ляшко,
лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Луценко,суд,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юрій Луценко,вирок,Леонід Приступлюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.