За продаж землі – каратиму тюрмою! (ВІДЕО)

01 березня 2012, 10:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2067
За продаж землі – каратиму тюрмою! (ВІДЕО)

Кожен, хто причетний до прийняття закону “Про ринок землі" буде притягнений до відповідальності!

Я вважаю цей закон злочинним. Він загрожує національній безпеці, і спрямований на обезземелення селян та продовження політики геноциду українського народу.

Влада, яка ніколи не підтримувала село, а навпаки -призвела до його фактичного  вимирання, хоче відібрати в людей останнє землю.

Якщо олігархи  через підставних осіб скуплять її за безцінь, ми всі перетворимось на кріпаків,  будемо гнути спину вже на чужій землі за шмат хліба. Не виключено, що земля опиниться у власності іноземців, бо влада вже неодноразово зраджувала національні інтереси.

Усіх кожного депутата, хто голосував за цей злочинний закон,  кожного урядовця і експерта, причетного до його розробки, - треба притягувати до відповідальності. Лише за подібні наміри потрібно безжально  карати!

Я подав альтернативний законопроект, в якому пропонується ефективна система оренди землі та заходи, спрямовані на розвиток сільського господарства.

Якщо любити свою землю, і працювати на ній з розумом, то ми можемо півсвіту нагодувати і добре на цьому заробити.

А замість нових економічних підходів, недолуга влада хоче просто віддати землю -  за яку сотні років, боролись наші предки, ризикуючи життям, і проливаючи власну кров.

 

Відео - http://www.youtube.com/watch?v=2Ejm48hFnXU&feature=player_embedded

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Земля,законопроект,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,земельна реформа,Олег Ляшко,відповідальність,закону “Про ринок землі"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.