Акценти тижня ( ВІДЕО )

03 березня 2012, 14:16
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1429

ГО "Новий Київ" розпочинає цикл щотижневих відеопрограм "Акценти тижня з Зоряном Шкіряком". АНОНС.

Дорогі друзі! Сьогодні опозиція не має реального доступу до головних телевізійних каналів України. Адже  усі  центральні ЗМІ належить олігархам і підконтрольні диктатору. 

Саме тому, ми спробуємо створити в інтернеті власний відеопродукт.

Отже, запускаємо цикл щотижневих програм "Акценти тижня з Зоряном Шкіряком". У наших передачах ми спробуємо давати короткий аналіз головних подій тижня, що минув. Зробимо все, щоб наші програми були змістовні та базувалися на чітких аргументах щодо нинішніх реалій.

Звичайно, ми не є професійними журналістами, операторами і фахівцями зі створення телевізійних  програм. Ми не маємо коштовного обладнання та дорогих студій. Але у нас є  бажання зробити все можливе, щоб змінити ситуацію в країні, звільнивши її від кримінальної окупації. 

Ми  намагатимемося  донести до широкого кола інтернет-спільноти позицію справжних державників, патріотів,  людей, що готові покласти життя заради того, щоб Україна стала істинно вільною, незалежною, європейською, демократичною країною.

До участі в наших передачах  будуть запрошені представники українських опозиційних сил, відомі політики, громадські діячі, журналісти. Будемо щиро  вдячні і за вашу особисту  участь у створенні цих  програм. 

Переглянути їх можна буде у мережі ФБ, Твіттер, вКонтакті, на нашому сайті www.novykyiv.org, на youtube-каналі "Новий Київ". Свої пропозиції та запитання надсилайте і на мою особисту сторінку у ФБ: Зорян Шкіряк, Твіттер, ФБ-сторінки Нового Києва, Олександра Трошина, Дмитра Смаглія, Юрка Андрєєва, Олексія Ткачука

З наступного тижня стартуємо. Переконаний, буде цікаво. 

ВІДЕО. Анонс програми дивіться тут

З вірою та Божою допопмогою прорвемося! Тримайтеся! Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.