Записки з війни за Пейзажну алею

14 березня 2012, 22:05
Власник сторінки
0
2977

Такого практично не було раніше – дзвонили і ПРОПОНУВАЛИ допомогу!

Нарешті телефон стих. За сьогодні і вчора мені подзвонило близько сотні людей. Менш ніж за добу фейсбук-група «Защитим Пейзажную аллею от застройки!» набрала 1500 членів. Зараз вже істотно більше.

***

Але справа не в кількості. Такого практично не було раніше – дзвонили і ПРОПОНУВАЛИ допомогу!
Зазвичай таке чудо траплялося раз на рік, а то й менше. Один дзвінок з пропозицією щось допомогти  - на 50 чи 100 прохань про допомогу.
Старанням Вищого адмінсуду з донора наша громадська ініціатива стала реципієнтом людської доброти)

***

Велиезне СПАСИБІ всім, хто запропонував допомогу!!!

***

Взагалі, справа, котру в тепер такому далекому 2007 році почали Аня Нароніна, Андрій Горбаль, жж-юзер ziziboom, підхопили Артем Чапай, Андрій Манчук – вона виросла у щось більше, ніж просто захист куточка міста, у реальний фактор внутрішньої політики України.

***

Політики вже почули запах крові. Попов моментально прийняв делегацію від громадськості, клявся, що забудови не буде. Його прес-служба з властивим всім прес-службам політиків нахабством вже встигла зробити заяву, що нібито Попов запрошує усіх на (його?) акцію на Пейзажку. Хоча акцію вже давно запланували жителі Фейсбуку.

***

Журналісти просять інформацію. Хто має більше часу та натхнення, рекомендую пройтись по тегу «Пейзажна» у нашій жж-комуні http://saveoldkyiv.livejournal.com/tag/%D0%9F%D0%B5%D0%B9%D0%B7%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B0

Хто хоче отримати давню, але важливу й сьогодні інфу – ось невеличка підбірка, підготовлена місцевими жителями Пейзажки.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.