Відповідь на наклеп, опублікований на "Таблоїді"

15 березня 2012, 21:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2109
Відповідь на наклеп, опублікований на  Таблоїді

"Таблоїд" "Української правди" стверджує, що я начебто накинувся на журналіста

Розповідаю, як все було: 13 березня я впродовж дня працював у Верховній Раді. Це був символічний день - ми з однодумцями розмістили на всіх входах до будівлі парламенту, до зали засідань і до буфету ВР таблички "Тушкам вхід заборонено!", щоб продажні тушки знали, що люди їх зневажають. Далі я декілька разів виступав у Верховній Раді.

Ввечері я вийшов з парламенту. До мене підійшло декілька бабусь зі своїми зверненнями, я вислуховував їх проблеми і шукав можливість допомогти. Поряд проходило з десяток молодих людей. Один з них,  яскравої підарастичної зовнішністі, проходячи повз мене, крикнув: "Привіт, лошара!" і швиденько пішов геть. Я наздогнав цього хмиря, який сміє ображати захисника народу України. Питаю його: "Не боїшся сказати це мені в очі?", він намагався втекти, тому мені довелось знов його наздогнати, взяти за шкирку і сказати все що думаю.

Також  спростовую інформацію нібито я був з охоронцями і хтось розбив телефон одній дівчині, яка це знімала вказану вище розмову.

По-перше, охорони у мене немає. І мені не треба охоронці, бо люди мене підтримують. Це депутатам від Партії регіонів потрібно ховатися за охоронцями, бо виборці готові їх повбивати. По-друге, серед цих людей справді була одна дівчина, але вона не знімала відео. Знімав якийсь молодик. Тобто це або брехня, або цей хлопець вважає себе дівчиною. По-третє, ніхто телефон йому не розбивав. Пристрій випав у нього з рук і розбився. Оскільки від нього тхнуло перегаром, то очевидно, що він був у стані стльного алкогольного сп'яніння, відтак не міг тримати в руках навіть телефон.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,тушки,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,журналіст,наклеп,напад на журналіста,"Таблоїд" "Української правди","Таблоїд",Таблоїд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.