Арешт наметів – новий тренд правоохоронної діяльності!

22 березня 2012, 17:02
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
1093
Арешт наметів – новий тренд правоохоронної діяльності!

Сьогодні, 22 березня на Майдані Незалежності в Києві пройшла акція «Готуй намет навесні», яка організована молодіжною кампанією «ВСТАВАЙ».

Як відомо, в молодіжну кампанію ВСТАВАЙ! об’єдналися активісти Батьківщини, НРУ, Свободи, Фронту змін та інших молодіжних середовищ, які підтримують необхідність виведення Януковича та його людей з української політики, як таких, що не виконали обіцянки перед молоддю та зрадили державні інтереси.

 ****

Чому молодь вирішила тренуватися розбивати намети? Для того, щоб актуалізувати проблему відсутності житла у молоді та виселення студентів з гуртожитків під приводом проведення євро. Інше, як відомо, додумаєте саміJ

 Про проведення акції завчасно була надана заявка, відповідно до законодавства із детальним зазначенням часу проведення акції та намірами розкладання і складання наметів, як реквізиту акції. Судової заборони на проведення цього заходу не було!

 Ще перед початком акції насторожили кілька моментів: неприродно велика кількість міліціянтів, кілька автобусів, які зазвичай перевозять беркутівців і одинокий автозак.

 Як тільки активісти зробили спробу розкласти один намет, відповідно до заявки, на обрії з’явилися кілька десятків беркутівців, які взяли всіх у коло і почалася «фізкультура». А іншими словами – абсолютно незаконні, свавільні дії з метою та порушення права на мирні зібрання.

 Активістів хапали за руки і ноги, тягли до автозаків, котрі ніби випадково стояли обіруч. Нікого не цікавив дозвіл на проведення акції і різниця між «встановленням» і «розгортанням» намету. Єдиний подразник, котрий діяв на них як ганчірка на бика було слово «намет». Все інше перебувало поза здоровим глуздом і раціональною оцінкою ситуації. Можливо, ніхто з них дійсно не ходив у дитинстві в походи і не бачив, яким чином встановлюється намет. Можливо, частина з них погано вчилася в школі і не спроможна без помилок прочитати досвіл на проведення акції.

 У підсумку кількох моїх соратників з Молодого Народного Руху та інших організацій намагалися запхати силою до автозаку. Хотів би висловити подяку народним депутатам від фракції Батьківщина  Олександру Сочці, Віктору Уколов та Михайлу Лівінському котрі прийняли активну участь у захисті демонстрантів. Завдяки їм і нашим активістам ми не дозволили жодну людину запроторити до автозаку!

Пригнічені тим, що сьогодні ніхто не ночуватиме у відділку, правоохоронці прийняли максимально продумане рішення і заарештували… намет. До речі, вперше за 20 років незалежності України. Річ, як ніяк, корисна в господарстві, навіть міліцейському. Відтак, горді впольованим трофеєм покинули поле битви в суто англійському стилі, ні тобі вибачень, ні тобі до побачення. Порваний одяг, натільні прикраси і мобільні телефони до уваги не взялися, так, надлишки виробництва.

Таким чином міліція вийшла на новий, до цього не доступний рівень розвитку, адже арешт намета, погодьтеся, явище неординарне! Більше того, починаючи з нього можна говорити про появу нового тренду в її діяльності. Можливо, з часом у нас з’явиться новий підрозділ, покликаний боротися з «наметовим екстремізмом». Дякувати, цього добра в туристичних магазинах ще досить. І, як кажуть, «був би намет, а статтю для нього ми знайдемо»!

Якось майже одразу з’явилася ідея – напевно доведеться визволяти з-за грат нашого побратима – НАМЕТА. А може правоохоронці над ним влаштують суд? Не здивуюся, якщо суд засудить намет до 15 діб арешту.

При цій владі вже не дивуєшся жодному маразму. Вони вже не зміняться, а перебуваючи в постійному страху перед народом здатні приймати ще безглуздіші рішення і давати відповідні команди. Вихід єдиний – негайна зміна влади!

P.S. А намети молодь все-одно розгорнула і акцію таки провела! Продовження буде…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.