Уряду не до цін на пальне, там переймаються пільгами для власників яхт і літаків

29 березня 2012, 20:27
Власник сторінки
политик
0
1345

Валерій Хорошковський «добре» стартував на посаді першого віце-прем’єра. Щойно він узявся за виконання доручення Миколи Азарова стримати вартість пального, як ціни на заправках поповзли вгору...

Валерій Хорошковський «добре» стартував на посаді першого віце-прем’єра. Щойно він узявся за виконання доручення Миколи Азарова стримати вартість пального, як ціни на заправках поповзли вгору і не думають зупинятися.

Натомість урядовець-мільярдер бідкається, як би надати пільги іншим товстосумам, щоб здешевити ввезення яхт і літаків. 

Припускаю, що за таку роботу нове й добре змоложене обличчя Кабміну ризикує отримати догану від Януковича: подбавши про власників яхт і літаків, він не подумав про пільги для головного вертольотчика, заради якого країну покривають мережею коштовних гелікоптерних стоянок і за бюджетний кошт створюють парк гвинтокрилих машин.

Щодо пального, то в уряду, зайнятого зовсім іншим, просто не доходять руки до вжиття адекватних заходів для стабілізації цін на пальне, зростання яких може призвести до катастрофічних наслідків.

Бездіяльність уряду в питанні цін на бензин ставить під загрозу проведення посівної кампанії. У селян просто немає коштів купувати пальне за такими цінами. До того ж, уряд абсолютно не переймається співпрацею з банківською системою щодо надання пільгових кредитів під посівну. Країна може лишитися взагалі без урожаю, враховуючи, що через складні погодні умови по всій країні масово не зійшли озимі посіви. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.