Весняна колекція Луї Віттон для Богатирьової або...

02 квітня 2012, 12:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2049
Весняна колекція Луї Віттон для Богатирьової або...

...Як припинити «голодні ігри» українців (ВІДЕО)

Українці бідують через те, що наші владоможці розтринькують державні гроші як їм заманеться.  Отже, головна проблема нашої країни – в її владі. Адже майже кожен, хто доривається до чиновницького крісла, ставить за мету єдине – як найнахабніше обдерти до нитки  співгромадян. За рахунок державного бюджету, тобто за кошт платників податків, владці паразитують на всьому: живуть на державних дачах, використовують у приватних цілях службові авто і літаки, лікуються та відпочивають у державних  санаторіях і це при тому, що всі вони мають чималі власні статки. 

Для прикладу, у той час, як мільйони звичайних людей через брак бюджетного фінансування вимушені віддавати за своє лікування останні заощадження, керівниця медичної галузі не відмовляє собі розкошувати за рахунок держави. У неділю, 1 квітня, близько 19 години я йшов на зустріч з виборцями в кафе "Пузата хата". І саме в цей час віце-прем’єр-міністр, міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова на службовому "Мерседесі", д/н АА3315КА, в супроводі охоронців і помічниці відвідала київський магазин Луї Віттон. Там вона близько години вибирала коштовні обновки. Мене насправді, на відміну від жовтої преси, не цікавить, яким брендам віддає перевагу шановна пані Богатирьова. Це її власна справа і справа її смаку, а також гаманця. Але я категорично заперечую проти того, щоб на ці шопінг-тури пані віце-прем'єр їздила у вихідний день на службовому авто і в супроводі охоронців і помічників, роботу яких оплачує держава! Бо це не що інше, як зловживання посадовим становищем у приватних цілях. Свої дороговартісні забаганки Раїса Василівна має оплачувати власним коштом, а не за рахунок платників податків.

От преса, для прикладу, дорікає мені за мій автомобіль, якому вигадують несусвітню вартість. Але це мій власний автомобіль! За п'ять років свого депутатства я жодного разу не скористався автомобілем Верховної Ради. Водночас на утримання парламентського автопарку, чисельність якого сягає майже 200 (!) авто, в бюджеті цього року передбачено понад 40 мільйонів гривень. І катаюся на цих авто в основному не депутати, а парламентські чиновники. Така ж ситуація вседозволеності і з автопарками Президента і Кабміну, а також місцевих адміністрацій.

Ось ще одна історія про зловживання провінційного високопосадового чиновника, яка будь-яку нормальну людину просто ошелешує. Чернігівський губернатор Володимир Хоменко з Броварів, де мешкає, вже 5 років щоранку (!) їздить на роботу до Чернігова на службовому авто, і ясна справа, що заправляє автомобіль не за власний кошт. А це, як мінімум, близько 240 км щодня. Не важко порахувати скільки за п'ять років розтринькав державних коштів цей чиновник. Водночас Чернігівщина упродовж останніх років стабільно посідає перше місце в Україні по смертності і останнє - по народжуваності населення.

До речі, ще трохи про чиновників. Як виявилося, помічниця, з якою пані Богатирьова відвідувала дорогий магазин - це Людмила Харів. Як писав журналіст УП Сергій Лещенко, зрозуміти, з яких питань Харів є помічником Богатирьової, доволі складно. Судячи з усього, головне покликання Харів при Богатирьовій - це поради з питань шопінгу та піару. Мені видається аморальним оплачувати з державного бюджету послуги консультанта з питань останніх модних новинок, тоді як сотні тисяч молодих хлопців і дівчат не спроможні знайти роботу і заробити собі на прожиття.

Зважаючи на викладене, сподіваюся, ніхто не заперечуватиме проти програмних вимог Радикальної партії (РПЛ) скоротити утричі чисельність чиновницького апарату, який нині нараховує майже 500 тисяч осіб по всій країні; ліквідувати парк службових авто Президента, уряду, Верховної Ради, міністерств і обласних адміністрацій; припинити державне фінансування чиновницьких дач, санаторіїв, будинків відпочинку, спецлікарень тощо. Заощаджені мільярди гривень ми пропонуємо направити на фінансування освітньої та медичної галузі і на створення робочих місць, у першу чергу для молоді.

Відео - http://www.youtube.com/watch?v=npqpBWNXKlA&feature=youtu.be

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Богатирьова,Олег Ляшко,депутати,відео,Раїса Богатирьова,Луї Віттон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.