Хай Оніщенко поцілує святу українську землю! (ФОТО)

04 квітня 2012, 09:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
777
Хай Оніщенко поцілує святу українську землю! (ФОТО)

Я вже пропонував українським чиновникам, щоб ті до Москви замість горілки везли справжні українські сири, ковбаси і картоплю

Проте, не дочекавшись жодної підтримки з боку урядовців, пригостив вітчизняними продуктами головного державного санітарного лікаря Росії  Геннадія Оніщенка.

 Це український сир, про який ви говорите, що він неякісний. Я крім сиру купив ще сала, ковбаси і хріну! Це і є українська гостинність. Думав, вони подякують і виставлять російську горілку, натомість Геннадій Оніщенко разом міністром аграрної політики Миколою Присяжнюком та послом РФ в Україні Михайлом Зурабовим погидували моїми гостинцями і вийшли з зали.


Я переконаний, що влада і уряд не захищають інтереси українців. Тим часом голова Росспоживнагляду із питомо українським прізвищем, позбавляє заробітку наших селян.

Ви ж українець, Оніщенко! Ви знаєте, що через вас селяни позбавлені можливості заробити копійку? Адже через політику ви не даєте їм годувати свої сім’ї!


Я просто обурений діями Оніщенка, адже переконаний, що російський чиновник, як ніхто, повинен сприяти розвитку українського товару. І хочу нагадати йому його коріння. Адже він закінчив у Донецьку університет, його виплекала Україна, зробила з нього людину! А сьогодні він не пускає український сир на російський ринок. Оніщенко мав би бути нашим головним  лобістом, а не катом українського виробництва.


І я закликаю його поцілувати українську землю, яка його виростила і вигодувала.

Одним із основних завдань програми Радикальної партії є відродження і захист національного виробництва, а також низькі податки і доступні кредити для малого і середнього бізнесу, серед представників якого зокрема чимало дрібних виробників сиру та іншої продукції.

Більше фото: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.305048736230397.71680.100001758206922&type=1&l=eef686f0db

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Росія,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,сир,Оніщенко,український сир,Геннадій Оніщенко,українське виробництво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.