Люстрація врятує Україну!

05 квітня 2012, 07:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1014
Люстрація врятує Україну!

Я зареєстрував законопроект про люстрацію у Верховній Раді України, адже переконаний, що радикальна ротація еліт дасть можливість підняти Україну з колін!

Люстрація - єдиний шлях реально очистити владу, яку слід віддати молодим, енергійним, талановитим і креативним патріотам своєї Вітчизни. Саме молодь, за яку немає кому замовити слівце, може змінити нашу державу, а не ті дідугани, що десятиліттями тільки те й роблять, що обдирають український  народ, як  липку.

 Я впевнений що чистка кадрів  повинна стосуватися не лише комуністів та колишніх агентів спецслужб.

 Перш за все, потрібна люстрація тих, хто 20 років керує Україною. Тому потрібно заборонити займати державні посади і бути депутатами тим, хто за роки незалежності були президентами, прем'єр-міністрами, міністрами, головами держкомітетів.

 Більшість  депутатів вже давно треба примусово відправити на пенсію, бо добровільно вони від такої халяви - сидіти, нічого не робити, при цьому отримувати щомісяця по 20 тисяч гривень пенсії і стільки ж зарплати - не відмовляться. А тим часом, студенти, навіть не закінчивши навчання, змушені тікати закордон, виконувати брудну роботу та вірити у світле майбутнє на чужині!

 Коли ми разом з моїми дівчатами та хлопцями здобудемо більшість у парламенті, в першу чергу, я проведу чистку кадрів.  Ми зробимо так, щоб громадяни, старші 60 років, не мали права обиратися до парламенту. Якщо чинний народний обранець досягає такого віку в процесі скликання – його повноваження мають автоматично припинятись.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,депутати,Люстрація,законопроект про заборону Партії регіонів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.