"Справа" проти Турчинова - страх Януковича перед майбутньою поразкою ПР

12 квітня 2012, 15:45
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1535

Немає сумнівів, що Янукович віддав особистий наказ нашвидкоруч сфабрикувати справу проти Олександра Турчинова

Логіка диктатора проста. Саме Турчинов незмінно залишається найближчим другом і соратником Юлії Тимошенко і втілює її ідеї в життя. Саме він став одним з ініціаторів реального об'єднання української опозиції. Сьогодні очевидно, що об'єднана опозиція перемагає на виборах-2012, про це говорить вся соціологія. І у мене створюється враження, що у Януковича просто «зірвало дах» від страху перед очевидною поразкою ПР. Тому на Банковій  було прийнято рішення будь-якими методами не допустити участі Турчинова та інших рейтингових опозиційних політиків в майбутніх парламентських виборах. Найпростіший, дієвий і перевірений спосіб - сфабрикована кримінальна справа.

Я спеціально подивився прес-конференцію, так званих, горе-обвинувачів. Ці безглузді звинувачення якихось там подій семирічної давності виглядають настільки штучно і нерозумно, що коментувати їх не має сенсу. Очевидно, що ці люди виконують замовлення АП. А суть полягає в тому, що влада налякана. Сьогодні головним завданням кримінального режиму Януковича стало бажання розвалити об'єднану опозицію. Вони продовжують жорстокі політичні репресії і усунення «неугодных». Вони роблять все, щоб заплутати людей і маніпулювати свідомістю українців. 

У цій злочинній схемі Януковича, крім кишенькової ГПУ, продажних судів і «вірних» МВС і СБУ, використовуються і, так звані, технічні проекти влади. Йдеться про «нові обличчя», що гламурно говорять в опозиційній риториці і усміхаються нам з багатотисячних бігбордів по всій країні та з екранів провладних телеканалів.


Всі останні події: фальшива «справа» проти Олександра Турчинова, бандитська спроба міліції увірватися в квартиру народного депутата Сергія Пашинського і нахабний примус до вступу в ПР нардепа Олександра Дубового - це ланки одного ланцюга. Я упевнений, що такі дії режиму спрямовані на залякування представників опозиційних сил напередодні виборів у ВР.

Звичайно, це не останні «наїзди» влади на представників опозиції. Це тільки початок. Режим буде і далі, як на конвеєрі, штампувати кримінальні справи, намагатися дискредитувати і залякувати представників опозиції і активного громадянського сектора. Саме тому нам потрібна повна консолідація сил для захисту демократії і свободи в Україну. Ми повинні захистити один одного, щоб відстояти і зберегти країну. Переконаний, що разом ми зможемо здолати хунту..

Тримайтеся, друзі ! Слава Україні !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.