Київщина розпочала голодування в підтримку Тимошенко

27 квітня 2012, 12:06
Власник сторінки
политик
0
1046

Сьогодні ВОНА, завтра можем бути МИ...

Поки що п’ятеро мешканців Броварів оголосили голодування в підтримку Юлії Тимошенко та встановили свій намет навпроти районної державної адміністрації на Майдані Свободи. Сьогодні до них приєднуються люди, звичані перехожі, які також хочуть долучитися до акції.
Голодування оголосив голова Броварської організації «Батьківщина» Анатолій Кривонос, пенсіонерка Ніна Корнієнко та ще троє жителів Броварського району.  
«Підтримати Тимошенко сьогодні мають всі свідомі люди! Ми проти побиття жінки, ми проти насильства над тією, кого боїться влада! Після того, що зробили з Тимошенко просто страшно жити в нашій країні, ми боїмося за наших дітей! Тому ми вирішили голодувати, не лише в підтримку Юлі, а й проти бандитського режиму!», — каже голодуюча Ніна Корнієнко.
А як інакше? Влада довела людей до відчаю, поставила мільйони людей на межу виживання.  
Сьогодні люди розуміють, якщо окупаційний режим Януковича знищить Юлію Тимошенко, то завтра боротися зі свавіллям, безчинством цієї влади буде нікому. Влада, котра змусила людей голодувати не має права на існування.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.