Вибухи у Дніпропетровську - кривава технологія влади?

27 квітня 2012, 13:41
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1947

Знову вибухи... Пролилася кров невинних.

Як тільки в країні відбувається підйом протестного руху, як тільки суспільство підіймається на боротьбу з окупантами, як тільки правлячий режим відчуває небезпеку в країні трапляються теракти. От і сьогодні... І знову у Дніпропетровську... Все це схоже на чийсь спланований сценарій. Мабуть, ті хто стоять за цими цинічними антилюдськими злочинами намагаються зробити все, щоб відволікти увагу громадян від головних подій в країні. Від знущань та суду над Юлею Тимошенко, від об,єднання української опозиції, від масових акцій протесту проти кримінального режиму і т.д. 

Якщо це спланована акція, то ті хто це зробив - нелюди, безбожники і паскуди, що втратили все людське. Їх уже не цікавить навіть життя пересічних українців. Ганьба!
Напевно комусь дуже хочеться ввести в країні надзвичайний стан, хтось мріє мати абсолютно розв,язані руки. І ми розуміємо для чого...

 Жах. За місяць Євро-2012... А в Украіні катують політв.язнів, знущаються над лідером опозиції, а в Дніпропетровську вибухи, проливається кров... Ми живемо в країні третього світу...

Зупиніться, бєспрєдєльщікі !!!!!!

P.S. Лідер української опозиції Юлія Тимошенко 8-день голодує. Її катування і жорстоке побиття стало доведеним фактом для всього цивілізованного світу. Сьогодні відбувся великий марш протесту об,єднаної опозиції на захист Юлії Тимошенко та інших політв,язнів, за припинення ганебних політичних репресій.
В ньому взяли участь понад 5 тис представників єдиної опозиції. Марш закінчився мітингом на НАШОМУ МАЙДАНІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. 
В єднанні наша сила! Коли ми разом банда відступає! Слава Україні!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.