Готових вийти проти влади на вулиці побільшало втричі

27 квітня 2012, 14:56
Власник сторінки
политик
0
2129
Готових вийти проти влади на вулиці побільшало втричі

Кривава п’ятниця у Дніпропетровську видається кривавою технологією, постраждали невинні люди, можливо, людей просто хочуть залякати і ввести надзвичайний режим!?

Сьогодні прихильники партій "БЮТ-Батьківщина", зібрались на Європейській площі й о 10.00 розпочали пішу ходу, яка має закінчилася на Майдані Незалежності. Столична та иКиївська обласна партійні організації організували мирну акцію, в якій взяли участь більше двох тисяч осіб.  

Колона пройшла вулицею Грушевського в напрямку Верховної Ради та Будинку уряду та завершила свою ходу мітингом на Майдані.

Клону очолили голова політради ОлександрТурчинов, народні депутати.

До Києва з області приїхало понад тисячу чоловік, які готові боротися проти дій діючої влади. Сьогодні до моїх громадських приймалень  на Київщині приходить втричі більше людей, які підтримують нашого лідера та які проти діючого режиму! Що очікувала влада, коли всіма своїми рішеннями та вчинками показала, що ні з ким не рахується, що лише кілька людей, які наближені до Банкової, мають право на нормальне життя!?

Сьогодні у Київській області  активісти та просто прихильники «Батьківщини» вже розпочали голодування у Броварах, ще кілька районів планують долучитися до акцій підтримки Юлії Тимошенко. Кривава п’ятниця у Дніпропетровську видається кривавою технологією, постраждали невинні люди, можливо, людей просто хочуть залякати і ввести надзвичайний режим!?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.