Пікетуємо Кабмін разом з сім'єю, собаками і кроликом (ФОТО)

28 квітня 2012, 15:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2928
Пікетуємо Кабмін разом з сім єю, собаками і кроликом (ФОТО)

Моя донечка Владислава вперше виступила на мітингу

Сьогодні зоозахисні організації разом із собаками пікетували Кабінет міністрів України з вимогою припинити жорстоке поводження над тваринами.

Міліція не давала протестуючим проводити акцію під Кабміном, тому захід проходив на стороні навпроти, поряд із Маріїнським парком.

Я прийшов на мітинг разом з дружиною Росітою, донькою Владиславою і нашими домашніми улюбленцями: ротвейлером Іджи, кроликом Пушем і "дворнягою" Шахтариком. І таки змусив правоохоронні органи пустити захисників тварин до стін уряду.

Ця бандитська влада знущається над людьми. Так само вони знущаються над тваринами - братами нашими... кажуть, меншими. А я вважаю, що собаки, коти, кролики та інші тварини - це брати наші старші. Тому, що вони розумніші багатьох людей, особливо тих, хто сидить у Кабінеті міністрів, Верховної Ради і Адміністрації Президента!

Зоозахисники скандували: "Ганьба владі!", "Попов-живодер!" й інші гасла.

На мітингу вперше виступила моя 9-річна Владислава, яка заявила зокрема: "Треба боятися людей, а не тварин. Люди жорстокі, а звірята - добрі".

 

Більше фото: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.321972004538070.75070.100001758206922&type=1&l=598bc6a441

 

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,влада,Адміністрація Президента,тварини,Кабмін,зоозахисні організації,Маріїнський парк,Владислава Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.