Депутати Київради поїхали на Київщину підтримати голодувальників

04 травня 2012, 13:01
Власник сторінки
политик
0
844

Це протест, по відношенню до жінки, і це не лише до Тимошенко, а до взагалі безнаказаності тюремників по відношенню до всіх ув’язнених...

Депутати Київради Олександр Бригінець та Тетяна Меліхова,  котрі дев’ять днів тому оголосили голодування, відвідали своїх однодумців з Броварів Київської області, які вже 8 день голодують  з вимогою негайно припинити політичні репресії  та закрити усі сфабриковані кримінальні справи та покарати винних у побитті Юлії Тимошенко у Качанівській колонії.  Тих, хто незадоволений діями влади постійно більшає, тому до тих, хто першим розпочав голодування щодня все більше приходить людей зі словами підтримки, дехто просто долучається до акції. Якби влада сьогодні не намагалася списати голодування на політичні акції, їм цього не вдасться, бо люди в такий спосіб в першу чергу висловлюють свій протест безчинству і свавіллю нині діючої влади, свій протест, по відношенню до жінки, і це не лише до Тимошенко, а до взагалі безнаказаності тюремників по відношенню до всіх ув’язнених.

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.