Рудьковський ходить в туфлях за 10 тисяч доларів (ФОТО, ВІДЕО)

10 травня 2012, 12:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2765
Рудьковський ходить в туфлях за 10 тисяч доларів (ФОТО, ВІДЕО)

Під час святкування 9 травня в Прилуках Чернгівської області відбувся інцидент

Спочатку виступив, читаючи з папірця, міський голова Юрій Беркут, потім - депутат обласної ради, скандальний екс-міністр транспорту в уряді Януковича Микола Рудьковський.

Далі взяв слово я, але одразу мікрофон вимкнули. Пізніше мер Беркут публічно визнав, що це була його вказівка. Такі дії міського голови Прилук є прямим порушенням Закону України "Про статус народного депутата". Це пов'язано з тим, що Юрій Беркут підтримує Рудьковського як провладного кандидата в народні депутати по мажоритарному округу.

Я декілька разів вимагав, щоб мені увімкнули мікрофон, але міська влада відмовилась. Тоді я став виступати без озвучки. На жаль, навіть у такий день нинішня фашистька влада займається політикою, а не вітає ветеранів. Наш обов'язок - ніколи і нікому не дати забути про Подвиг цих відважних Людей, не згасити свічу пам'яті про полеглих в бою і про тих ветеранів, які, на жаль, вже покинули цей світ, шанувати живих бійців і не дати фашистам сьогодення захопити Україну. Перемогли фашистів - переможемо олігархів і Партію регіонів! Янукович - капут!.

Ветерани і мешканці Прилук, які прийшли на свято, мені аплодували, на знак подяки, я заспівав буз мікрофону пісню "День победы".

В моїх рідних Прилуках, де я виріс, де я виховувався у дитячому будинку "Сонечко", мені не дають виступити, хоча я стільки зробив для міста. Ці фашисти виключають мені мікрофон тому, що я - опозиційний депутат і воюю з цією владою, яка Вас обкрадає. Олігарх Рудьковський, якому Ви треба тільки перед виборами, наказав Беркуту зашкодитии мені виступити. Мій дід на війні згорів в танку, а внук поліцая Рудьковський псує свято ветеранам і не дає мені привітати їх. Подивіться, які туфлі у Рудьковського! З крокодилової шкіри, коштують 10 тисяч доларів. До речі, вони не чищені. Скільки ж у Рудьковського туфлів, скільки крокодилів замордували, що він їх навіть не чистить.


Далі я сказав Рудьковському: "Микола, знімай туфлі, продай їх і роздай гроші ветеранам!".


Після цього Рудьковський кинувся на мене, проте я продовжив виступ. Ветерани вимагали від місцевої влади увімкнути мікрофон, проте мер їх не послухав.

Після закінчення заходу я  спілкувався з людьми у Прилуках.

А сьогодні, 10 травня, я  звернувся до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти міського голови Прилук Юрія Беркута за перешкоджання депутатській діяльності.

Фото : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.329432290458708.76290.100001758206922&type=1&l=7f0af64302

Відео : http://www.youtube.com/watch?v=6PWquJz4lGo

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Ляшко,РПЛ,прилуки,Радикальна партія,Олег Ляшко,День Перемоги,Юрій Беркут,Рудьковський,туфлі,туфлі Рудьковського
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.