Ялтинське фіаско Януковича

12 травня 2012, 16:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2144
Ялтинське фіаско Януковича

Скасування саміту голів держав Центральної Європи наближає Україну до міжнародної катастрофи

Відмова керівників 14 держав прибути на саміт голів держав Центральної Європи, який мав відбутися в Криму, є дуже тривожним сигналом для правлячого в Україні режиму. Слідом за ігноруванням вищими європейськими політиками чемпіонату з футболу ЄВРО-2012 це доповнило картину ізоляції не лише політичного керівництва нашої держави, але й нас самих – пересічних громадян України, які за місяць будуть вітати на своїй землі представників європейських держав.

Символічно, що це була перша українська зовнішньополітична поразка, яка трапилася на другий день після інавгурації Президента Росії Володимира Путіна. Отже, отримавши такий «подарунок», Президент України Віктор Янукович буде вже за тиждень в Москві мати непросту розмову зі своїм російським колегою. Передбачаю, що таких слабких переговорних позицій із росіянами українська сторона не мала навіть за часів президентства Віктора Ющенка.

Ну що ж, перезавантажити відносини по лінії Україна-Європейський Союз може лише одна подія – проведення парламентських виборів, в результаті яких до влади мають прийти опозиційні сили.

Над цим спільно з українським народом і працюватиму.    

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ющенко,Ляшко,Євро-2012,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Президент України,Віктор Янукович,Віктор Ющенко,Президент Росії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.