Комуністи хочуть обікрасти і тр...нути народ України

15 травня 2012, 15:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1634
Комуністи хочуть обікрасти і тр...нути народ України

Про нахабство та безпардонність, з якими ставляться до своїх службових обов’язків чиновники Луганської міської ради, свідчать тисячі звернень луганчан, які надходять до моєї громадської приймальні

Кожного дня з’являються все нові й нові факти зловживань, неефективного використання бюджетних коштів, хамського ставлення до відвідувачів. Безсоромність та безкарність призводить до того, що ці знахабнілі держиморди взагалі «країв не бачать» та вирішують, що вони в своєму місті – абсолютні господарі життя, яким дозволено геть усе.

До мене звернулась луганчанка Юлія Грищенко, що керує підприємством, яке здійснює пасажирські перевезення в Луганську. За її словами, начальник міського управління транспорту та зв’язку Андрій Андреєв примушував її до вступу у статевий зв'язок, користуючись тим, що вона знаходиться від нього у службовій залежності. Це кримінальний злочин, що карається згідно статті 154 Кримінального кодексу. Я вже не кажу, що такий вчинок не гідний чоловіка та посадової особи місцевого самоврядування.

У жовтні минулого року підприємець прийшла до службового кабінету Андреєва щоб обговорити робочі питання. Натомість чиновник запропонував обговорити їх за діловим обідом. У Юлії не виникло підозр, коли він запропонував їй зустрітися біля готелю, адже вона знала, що там є ресторан, де можна було б пообідати і обсудити робочі питання. Але замість ресторану вони опинилися в номері готелю, де Андреєв запропонував Юлії статевий зв'язок. Після її відмови став нецензурно лаятись і погрожувати їй, що якщо не буде сексу, то не буде й можливості займатися бізнесом, після чого пішов.

У грудні він знову повторював Юлії свої вимоги вступити з ним у зв'язок, погрожуючи при цьому, що якщо вона розповість кому-небудь про випадок, що стався раніше, їй все одно ніхто не повірить і він помститься їй «по повній». І зазначив, що тепер всі контролюючі органи будуть перевіряти підприємство Юлії майже щодня. В підтвердження своїх слів Андреєв направив на очолюване Юлією підприємство декілька перевірок.

Після цього Юлія неодноразово зверталася до Андреєва у письмовому вигляді за дозволами, необхідними для функціонування підприємства. Та жодного разу їх не отримала за надуманими причинами. При особистих зустрічах чиновник неодноразово говорив, що без інтимних стосунків з ним бізнесу у жінки не буде.

Юлія звернулася до міліції із заявою про злочин, скоєний Андреєвим. Без сумнівів, у нього виникне велике бажання «зам’яти» діло на місцевому рівні. Щоб запобігти цьому, я звернувся до Генеральної прокуратури України та Служби Безпеки України, адже Юлія тепер побоюється за свою особисту безпеку.

Говорити про такий випадок жінці зовсім нелегко. І я зі свого боку буду підтримувати та захищати її, адже легко собі уявити, як сильно захочуть чиновний «герой-коханець» та його покровителі помститися їй за відкриття правди.

Бо ні для кого немає секрету, що в тому, що Андреєв – креатура комуністів, що потрапили до Луганської міськради після місцевих виборів. До речі, луганський комуніст Філіпський – єдиний в Україні секретар міської ради, що курує роботу міського Управління транспорту та зв’язку. В жодному обласному центрі України до такого не додумалися. З призначенням Андреєва в місті почався перерозподіл ринку пасажирських перевезень. Власників мікроавтобусів, що працювали в режимі маршрутного таксі, «загоняли» під підконтрольне Андреєву підприємство «Донбаскамбуд», де організували побори з транспортників. Ті, хто не погоджувався, не могли працювати на маршрутах, на місце їх машин виходив транспорт «Донбаскамбуду».

Маршрутники міста неодноразово порушували вимоги законодавства України про перевезення пільгових категорій населення. Інваліди, літні люди, ветерани постійно стикаються з проявами хамства з боку водіїв, які лаються та вимагають гроші за проїзд у людей, які мають повне право за нього не сплачувати. У відповідь на мої неодноразові звернення секретар міської ради Олександр Філіпський та начальник міського управління транспорту Андрій Андреєв надсилають відповіді про законність прав громадян та про попередження водіям. Але ситуація не змінюється. Чому? Тому, що це невигідно Філіпському з Андреєвим. Пенсіонери скаржаться, що до Андреєва неможливо потрапити на прийом – він то зайнятий, то його немає на місці. Виявляється, замість прийому громадян пан Андреєв надає перевагу примушуванню жінок до інтиму!

Я схиляю голову перед сміливістю маленької жінки, яка не побоялася вголос заявити про огидні вчинки цього мерзотника. І зі свого боку зроблю все можливе, щоб захистити її права.

Окрім звернень до правоохоронних органів, я направляю звернення до Луганської міської ради з вимогою негайно звільнити Андреєва з займаної посади. Громада Луганська, народ України не повинні за бюджетні гроші утримувати знахабнілих чинуш, яки за безкарністю вже не бачать різниці між своїми і чужими грошами, бізнесом і навіть ліжком!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: генеральна прокуратура,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,влада,комуністи,служба безпеки,Луганськ,Юлія Грищенко,Філіпський,Андрій Андреєв,начальник міського управління транспорту та зв’язк,секретар міської ради Олександр Філіпський,Луганська міська рада,«Донбаскамбуд»,бюджетні кошти,зловживання владою
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.