Кличко зрадив киян

16 травня 2012, 08:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1638
Кличко зрадив киян

Віталій Кличко не братиме участь у мерських виборах, але ще не визначився як це він пояснить виборцям

Я вважаю заяву партії "УДАР", яка має намір оприлюднити свою позицію по виборам київського міського голови після оголошення дати проведення цих виборів -  блефом.

Незалежно від того, коли відбудуться вибори - влітку, восени чи навесні - треба йти і боротися з бандою, яка сьогодні дерибанить Київ. Кличко злякався йти в мери Києва. Я щиро поважаю Віталія як сильного спортсмена, але як політик він слабкий і не самостійний. Він продав Київ Партії регіонів, не знайшовши у собі сили боротися.

В мери Києва він не йде, а веде партію у Верховну Раду. Якщо Кличко вдасться провести фракцію, то особисто в більшість з ПР він, мабуть, не піде, але проведе під брендом свого імені багато потенційних тушок.

Вони, заплативши Кличку за місце у списку, захочуть швидко повернути собі витрати, тож підуть у коаліцію з бандою. Цікаво, чи не соромно Кличку перед киянам, яких він обдурив? Ще зовсім нещадавно Віталій казав, що будь-який кандидат в мери, крім нього, начебто працює на владу. Як виявилося, на неї працює якраз Кличко. Так, як він сьогодні здав регіоналам Київ, так він завтра здасть їм Україну, якщо матиме фракцію у параменті. Він показав, яким є насправді.

Я ж не здаюсь і йду до кінця - йду в мери Києва, здобуду перемогу і наведу лад у нашій столиці.

Ми звільнимо Київ від Попова, а Україну - від Януковича!.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Кличко,Ляшко,Попов,РПЛ,Радикальна партія,Київ,партія "Удар",Олег Ляшко,кияни,вибори мера Києва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.