Уряд нарощує борги і відбирає у людей робочі місця

18 травня 2012, 13:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1064
Уряд нарощує борги і відбирає у людей робочі місця

У 2012 році уряд Азарова має намір збільшити зовнішній борг України на 100 мільярдів гривень

На сьогоднішній день Україна заборгувала уже близько 500 мільярдів гривень, але зупинятись на цьому не збирається.

Завдяки «ефективній роботі» уряду зовнішній борг України буде суттєво збільшено в поточному році. А саме, у цьому році уряд планує запозичити ще майже 100 мільярдів гривень і віддати 90 мільярдів, які запозичив раніше. Для порівняння – це всі разом взяті медицина, освіта, культура, спорт, які отримують менше, ніж уряд планує запозичити і витратити. Саме тому я у Верховній Раді зареєстрував законопроект, в якому зазначено, що коли влада запозичує кошти вони мають йти на інвестування і створення робочих місць.

Я переконаний, що боргова політика нинішньої влади веде Україну до банкрутства та «суспільства безробітних та бідних». Тому цю політику треба негайно припиняти, тим більше, що запозичені кошти йдуть на проїдання чиновниками.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: законопроект,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,уряд,бідність,безробіття,банкрутство,робочі місця,зовнішній борг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.