Биківня - це Голгофа українського народу...

20 травня 2012, 12:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1601
Биківня - це Голгофа українського народу...

Браття і сестри українці! Дякую Вам, що сьогодні Ви прийшли разом зі мною пом'янути і помолитися за душі невинно убієнних і замордованих радянською владою жертв політичних репресій.

Бо той, хто забуває минуле - не має права на майбутнє.

Биківня - це Голгофа українського народу. Ця свята земля опитаних кров'ю нещасних людей, єдиним "злочином" яких було те, що вони були неугодні тоталітарному совєтському  режиму.

Тут, у Биківні поховано близько 100120 тисяч репресованих енкаведистами. Трагедія Биківні стоїть в одному ряді із такими злочинами як Аушвіц, Бухенвальд, Дахау, Бабин Яр чи Катинський розстріл. Люди, поховані тут, були розстріляні через сфальсифіковані кримінальні справи і незаконні судові рішення.

Не забуваймо запалити свічу пам'яті за цими невинними жертвами.

Ліна Костенко писала:

Історії ж бо пишуть на столі.

Ми ж пишем кров'ю на своїй землі.

Ми пишем плугом, шаблею, мечем,

Піснями і невільницьким плачем.

 

Дуже не хочеться в цей день говорити про політику, бо нація має бути єдиною і солідарною в питаннях своєї історичної пам'яті.

Проте нинішні Президент, прем'єр-міністр, голова Верховної Ради та їх прибічники є послідовниками НКВС. Ця влада фабрикує кримінальні справи, змушує суди приймати незаконні рішення, саджає до тюрми з політичних мотивів невинних людей: Тимошенко, Луценка, патріотів, які побили гральні автомати.

Але ми, дорогі побратими, маємо обов'язок перед Богом, Україною і цими людьми, похованими тут - не дати забути про трагедію Биківні, не допустити її повторення, відроджувати нашу національну ідентичність і піднімати Україну з колін!

Господи, пом'яни у Царстві Твоєму невинно убієнних жертв політичних репресій!

Слава Україні!

 

Ваш Олег Ляшко

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: президент,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Голгофа,Ліна Костенко,Биківня,жертви,політичні репресії,прем'єр-міністр,трагедія,НКВС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.