Всі, хто обкрадає людей - начувайтесь! Я їду до вас! (ВІДЕО)

25 травня 2012, 08:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1629
Всі, хто обкрадає людей - начувайтесь! Я їду до вас! (ВІДЕО)

На днях я відвідав сесію Гайворонської районної ради, де вимагав скласти повноваження незаконно обраного голови

Я б хотів, щоб мої коллеги - народні депутати хоч раз відірвали себе від насиджених київських кабінетів і поїхали в провінцію. Щоб вони побачили як районне начальство знущається з людей, як вони розкрадають бюджет і живуть не гірше, ніж столичні бізнесмени.

Районне начальство ніяк не накрадеться. Мені вже доводилось мати справу на Кіровоградщині. Мова йде про Івана Архипенка, який незаконно виконує обов’язки голови Гайворонської районної ради і продовжує розкрадати бюджет.

Місцева прокуратура на беззаконня не реагує, тому люди попросили мене втрутитися в ситуацію. Враховуючи те, що людської мови ці держиморди Архипенко і Кулініч не розуміють, довелося натовкти їм пики. Бо вони обидвоє - хабарники і корупціонери, які обкрадають людей.

Мені щодня приходять тисячі звернень від людей, над якими знущаються зажрані чиновники. Тож я проводжу виховну роботу з чиновниками, щоб вони знали: якщо будуть ображати людей - матимуть справу зі мною.

 відео : http://www.youtube.com/watch?v=HGnZYSiMliY&feature=youtube_gdata_player


 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Гайворон,сесія Гайворонської районної ради,Архипенко,Кулініч
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.