Люблю тебе з першого погляду!

27 травня 2012, 12:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1377
Люблю тебе з першого погляду!

З днем народження, Київ! :)

Люблю тебе з першого погляду, коли учнем школи-інтернату приїхав до тебе на екскурсію, а особливо полюбив, відколи 23 роки тому переїхав до тебе назавжди.
Тоді з мене сміялися і тикали пальцем, що я у Києві розмовляю українською мовою, але я того не соромився. І навпаки горжуся тим, що ти - столиця моєї України.
Мені боляче, що нинішня влада робить тобі глибокі рани, знищуючи твої архітектурні перлини, наче злодюжка видирає у жінки сережки разом з мочками вух, наче краде перстень, відрізаючи палець.
Але я знаю, що ми відродимо твою давню велич і, що, коли я стану твоїм мером, ми зробимо тебе столицею світу, ти будеш геополітичним, фінансовим і культурним центром нашої планети, а у кожного киянина буде хороша робота, висока зарплата і гідне життя, кожен твій мешканець відчуватиме себе захищеним.
Мій дорогий Київ, бажаю тобі навіки залишатися таким же красивим, дивовижним і таємничим! )))) Слава Києву!  Слава Україні!


Ваш Олег Ляшко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,столиця,кияни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.