Партія регіонів - фашисти! (ВІДЕО)

31 травня 2012, 09:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1478
Партія регіонів - фашисти! (ВІДЕО)

Після того як вся Україна дізналася про крокодилячі туфлі Миколи Рудьковського, проти Радикальної партії Олега Ляшка розгорнули цілу кампанію

Рудьковський зрозумів, що самотужки він ні за що з нами не справиться, тому стравив на мене адмінресурс. Нещодавно депутати Прилуцької міської ради, на чолі з мером Беркутом, в кращих традиціях совкових доносів, нажалілися на мене голові Верховної Ради за те, що я назвав Партію регіонів фашистами, і заявили, що в місто мене більше не пустять.

Все тому, що 9 травня я приїхав до міста, щоб привітати ветеранів з Перемогою і донести людям слово правди.

Місцеве начальство, на чолі з Рудьковським, боїться мене як дідько ладана. Вони бояться, бо я завжди говорю людям правду. Бо не літаю в Париж з чужими жінками за державний рахунок і не обкрадаю українців.

Влада хоче, щоб люди далі залишалися безпорадними і бідними. Вони хочуть надалі експлуатувати Чернігівщину, відбирати в людей землю і розкрадати бюджет.

Єдина завада на їхньому шляху – Радикальна Партія.

Я хочу, щоб Рудьковський зі своїм посіпакою Беркутом знали, що доносами і наклепами мене не зупинити. А людей – прилучан, які бажають зі мною зустрітися, вам не залякати.

Взагалі, нинішня влада, яка представлена сьогодні Партією регіонів - це фашисти і я не відмовляюся від своїх слів.

При фашистах також садили до концтаборів, подібно тому, як нинішня влада садить до в’язниць політв’язнів. Влада експлуатує народ України, ми бачимо, що на сьогоднішній день 1,5 мільйони сімей не отримують заробітної плати і позбавлені засобів для існування.

При фашистах також не було вільних ЗМІ і свободи слова. Людей за будь-яке слово, сказане проти влади, звільняють з роботи, переслідують, ув'язнюють.

Я думаю, що мало знайдеться в Україні людей, які не погодяться зі мною, що партія влади – це фашисти. Я переконаний, що з Божою поміччю, ми цю диктатуру викорінимо!

ВІДЕО:http://www.youtube.com/watch?v=OcH7DjTqRNk&feature=youtube_gdata_player

 

 Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Рудьковский,Беркут,Ляшко,РПЛ,прилуки,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,фашисти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.