Розинська пояснила, чому балотуватиметься до Верховної Ради

19 червня 2012, 11:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1710
Розинська пояснила, чому балотуватиметься до Верховної Ради

Наталія Розинська йде у велику політику. Про це вона заявила, коментуючи рішення що до свого балотування до Верховної Ради від РПЛ - Радикальної Партії Ляшка

«Раніше не планувала балотуватися до Верховної Ради, проте мені не байдужа доля нашої країни, і я прагну щоб вона стала авторитетом для інших держав. На одному з ефірів я зустрілася з Олегом Ляшком, і Олег Валерійович запропонував мені балотуватися до парламенту від Радикальної Партії.

Це для мене надзвичайна радість, тому я не роздумуючи погодилась на цю пропозицію. Я йтиму по Шевченківському округу столиці. Саме у тому районі, де жорстоко вбили студента Індила. Саме у тому районі, де найчесніший прес-секретар України – Поліщук, відверто збрехав про те, що хлопець впав з висоти. Тому моя місія - відновити справедливість. І я вимагатиму, щоб Поліщук вибачився перед українцями, на яких звів наклеп. Т

ому для мене є привабливою ідея Олега Ляшка, якого я вважаю найчеснішим і найвідданішим народу України, воістину народним депутатом.

Я буду йти з ним плече в плече, нога в ногу. І я вірю в те, що він зможе привести до Верховної Ради чесних молодих людей, таких, як він сам»,- сказала Наталія Розинська. При цьому вона зазначила, що ідея народного депутата Олега Ляшка створити свою політичну силу, і приводити до влади відповідальних і чесних людей, для неї є близькою.

 

Прес-служба РПЛ – Радикальної партії Ляшка

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

097-921-97-55

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Розинська,Олег Ляшко,вибори,liashko,oleg liashko,Наталія Розинська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.