Константинов, віддай мою квартиру! Бо буде гірше!

02 липня 2012, 11:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1260
Константинов, віддай мою квартиру! Бо буде гірше!

Екс-керівник ТОВ «Консоль», нинішній голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов вкрав квартиру у нашої сім'ї

Ми дали гроші - і вже 7 років ні квартири, ні грошей. Це було у 2005 році, коли я ще не був народним депутатом.

Взяли кредит у банку - досі за нього не розрахувалися. На мітинг я приїхав зі своєю сім’єю – дочкою Владиславою  і дружиною Росітою. Владислава  тримала плакат "Мені нема де жить! Константинов, візьми до себе!".

Під час мітингу я намагався пробитися до керівництва «Консолі», однак охорона постійно перешкоджала. Ці бандити погрожували мені, незважаючи на те, що я народний депутат. Сказали, що будуть битися.

Я повідомив про це міліцію, а вони стоять і не теляться, бо самі прикривають цих бандюганів, які крадуть квартири у людей. Животи і морди понаїдали, і бандитів прикривають. Це на яку таку зарплату пузо наїли? Треба не жерти і хабарі брати, а на тренажери ходити, щоб бандитів ловити, які людей обікрали. Я вже подав депутатське звернення щодо бездіяльності органів внутрішніх справ.

Асоціація обдурених інвесторів ОПГ "Консоль" планує продовжувати акції протесту і діяти радикально. Якщо Константинов і його компанія не повернуть нам наші квартири або гроші - ми, тисячі обдурених інвесторів, приїдемо до його маєтку, знесемо паркан і будемо там жити.

 

 

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії,
Голова Асоціації обдурених інвесторів ОПГ "Консоль"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,Асоціація обдурених інвесторів ОПГ "Консоль",ТОВ Консоль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.