Королевська хоче повісити свій бігборд на Родіну-мать

18 липня 2012, 10:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1288
Королевська хоче повісити свій бігборд на Родіну-мать

Королевська хоче повісити бігборд на «Родіну-Мать». Я категорично проти, і тому звернувся до Олександра Попова.

Ми вимагаємо від голови КМДА заборонити розміщення бігбордів політиків на пам’ятках архітектури.

Нещодавно на ресурсі «Свобода слова в Україні» була опублікована новина http://svobodaslova.in.ua/news/read/2446, де  зазначено, що голова партії «Україна Вперед!» Наталія Королевська вирішила розмістити своє зображення на монументальній споруді «Родіна-Мать» у парку Великої Вітчизняної Війни.

В зв’язку із цим ми вимагаємо від столичної влади розібратися у доцільності такої ініціативи. Такі дії політичних сил -  цинічне знущання над столичними цінностями.

Попов повинен розібратися. Я звертаюся до нього з вимогою не давати дозвіл на розміщення бігбордів політиків на пам’ятках архітектури, бо це вже крайня межа цинізму. Ще б на куполах Києво-Печерської лаври чи на будівлі Центральної Ради додумались розміщувати свої зображення!

Як відомо, агітаційні намети від Королевської почали діяти ще з 11 липня по всій столиці, зокрема на Лівому березі Дніпра на вулиці Княжий Затон та Дніпровській набережній, а також поблизу станцій метро Університет, Шулявська,  Лук'янівська, а на Печерській їх аж два . Хоча проводити агітацію зараз - протизаконно, бо відповідно до закону офіційно агітація починається з 30 липня.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Королевська,Ляшко,Попов,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,Олександр Попов,Наталья Королевская,бігборди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.