«Лозінських» з Коростеня треба негайно покарати!

19 липня 2012, 07:51
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1428
«Лозінських» з Коростеня треба  негайно покарати!

Вимагаю від правоохоронних органів притягнути до відповідальності подружжя начальника управління МНС Коростеня Сергія Рудзика, яке покалічило дитину з сім’ї інваліда-чорнобильця.

9 червня в Коростені дружина місцевого начальника МНС Наталя Рудзик жорстоко покалічила 9-річного хлопчика Володю – сина ліквідатора аварії на ЧАЕС, інваліда першої групи Володимира Кіселевича.

Жінка місцевого начальника кілька разів підняла дитину над головою і кинула об асфальт. В цей час її чоловік – начальник МНС Сергій Рудзик – катував батька, щоб той не міг вступитися за свою дитину.  Дитину покалічили за те, що вона гралася на дитячому майданчику поряд з домом районного начальства. У 9-річного Володі діагностували численні гематоми, струс мозку, часткову втрату зору і сильний психологічний шок.

Я вимагаю негайно, наголошую, негайно порушити справу проти Сергія Рудзика і його дружини Наталії. І нехай вони навіть не мріють, що цей злочин зійде їм з рук.

Якщо цей Сергій Рудзик думає, що його «відмаже» головний мєнт і прокурор району, з якими він в баню ходить, то хай себе цим не тішить.

Я потурбуюсь про те, щоб дитина отримала найкраще лікування в Києві. А якщо буде потрібно – то й за кордоном. А Пшонка з Захарченком повинні потурбуватися, що місцевий князьок і його дружина отримали найсуворіше покарання. І я буду слідкувати, щоб цим «лозінським» з Коростеня це не зійшло з рук.

Нажаль, те, що сталося в Коростені – типова ситуація для провінції. Районне начальство відчуває свою безкарність. Вони як Лозінський калічаться і вбивають людей. І це все їм сходить з рук, бо в кожного з них начальник міліції – кум, з прокурором вони горілку п’ють, а з начальником СБУ – в баню ходять.

Ми поганою мітлою виметемо це районне начальство і їхніх синків-мажорів, які ґвалтують дівчат.

Ми закликаємо всіх, хто б де не жив – в селі, чи в районному центрі – звертайтеся до мене, якщо над вами знущається районне начальство.

А якщо Пшонка з Захаровим будуть їх покривати, я цим місцевим князькам своїми руками яйця повідриваю!


Відео і подробиці:

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/zviri.html


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партї

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: СБУ,Ляшко,МНС,РПЛ,Пшонка,Коростень,Радикальна партія,Захаров,ЧАЕС,Україна,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,інваліди,Лозінський,Рудзик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.