Ми знищили прапори Партії регіонів (ФОТО, ВІДЕО)

24 липня 2012, 08:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1437
Ми знищили прапори Партії регіонів (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно на Чернігівщині, на урочистостях з нагоди газифікації села Сокиринці Срібнянського району, я не дозволив Партії регіонів розгорнути свої прапори

Я почав займатися газифікацією Сокиринців ще у 2008 році. З нашою допомогою люди нарешті отримали газ і вже не будуть хвилюватися,  де на зиму взяти дрова, чи вугілля.


Натомість, місцеве начальство хотіло «примазати» до цього свята Партію регіонів, яка жодного відношення до газифікації села немає. Але я їм цього не дозволив. Так як вони не захотіли добровільно прибрати політичну символіку на святі, я знищив це регіоналівське лахміття. Бо це не політична акція і сільська громада мене підтримала. Отак всю Україну ми звільнимо від цієї чуми – Партії регіонів.


Регіоналівські прапори були причіплені до вудок хлопців, яким Партія регіонів заплатила по 10 гривень за участь у акції.


Я віддав хлопцям гроші за поламані вудки, але попередив, що якщо вони на ці вудки замість риби знову почеплять партійні прапори, то повернуть мені вдвічі більше грошей.

ВІДЕО:



 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Чернігівщина,liashko,oleg liashko,rpl,Регіоналівські прапори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.