Вільний обіг зброї - вільна Україна

26 липня 2012, 11:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
862
Вільний обіг зброї - вільна Україна

Знизити рівень злочинності можна шляхом легалізації вільного обігу вогнепальної короткоствольної зброї в Україні

Тому, я пропоную дозволити зберігати і використовувати вогнепальну зброю з метою самооборони і виступлю з такою ініціативою у Верховній Раді. Розроблений мною законопроект, передбачає визнання потерпілим власника,який застосував її на власній території проти грабіжника.

Прийняття цього законопроекту необхідно, щоб бандит, який має намір напасти на нещасну бабусю з метою забрати у неї пенсію, знав, що може отримати кулю в лоба. Щоб маніяк, який хоче зґвалтувати дівчину, знав, що за це вона може йому щось відстрелити. Грабіжник, який захоче лізти в чужу квартиру, добре подумає, перш ніж це робити, адже в потенційної жертви може бути пістолет.

Бо влада нас не захистить. Правоохоронні органи обслуговують лише інтереси Партії регіонів та олігархів, а не простих людей. Тож мусимо захистити себе самі! Вільний обіг вогнепальної короткоствольної зброї - це наше право на самозахист.

Там, де зброя легалізована, зокрема, у Швейцарії, Фінляндії, Норвегії - рівень злочинності є найнижчим у Європі. В США вільний обіг зброї гарантується другою поправкою до Конституції. За 5 років дії відповідного закону в Естонії рівень злочинності знизився у 5 разів. Навіть у Молдові за аналогічний період рівень насильства скоротився у 2 рази, а вбивств на 20%. В той час, коли в Україні за рік від рук злочинців гине щонайменше 6 тисяч осіб.

Нагадаю, у 2010 році Верховна Рада у першому читанніухвалила законопроект про обіг зброї невійськового призначення, однак подальший його розгляд  спустила на гальма. Більш того, цей документ не дозволяє людям володіти звичайною бойовою зброєю, а тільки така зброя може бути ідентифікована.



Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,зброя,rpl,законопроект про заборону Партії регіонів,вільний обіг зброї,вогнепальна короткоствольна зброя
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.