Шевченко і Королевська. Яке їхало - таке здибало...

29 липня 2012, 11:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4439
Шевченко і Королевська. Яке їхало - таке здибало...

Мене не дивує, що Шевченко пішов до Королевської.

Яке їхало - таке здибало... Королевська не володіє українською мовою. Шевченко - теж. Футболіст в інтерв'ю сам підтвердив, що його діти зовсім не знають української. І найстрашніше - він зовсім не збирається їх вчити. При всій повазі до Шевченка-футболіста, будьмо чесними: політик з нього, як і з Кличка, як з м'ясорубки трактор. Ще зовсім нещодавно Шева агітував за регіонала Журавського, у 2004 році активно підтримував Януковича. Якби він пішов до Партії регіонів - це було б так само гидко, але чесніше. А так він іде до Королевської, яка видає із себе "опозиціонершу" і "нового політика", але ніхто їй не вірить.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: футбол,Шевченко,Королевська,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Україна,Олег Ляшко,вибори,liashko,oleg liashko,rpl,Наталья Королевская,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.