Кличко веде до парламенту нову порцію «тушок»

02 серпня 2012, 10:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2351
Кличко веде до парламенту нову порцію «тушок»

Я впевнений, що «опозиційна» діяльність лідера партії «Удар» Віталія Кличка завершиться одразу після приходу його до парламенту

Кличко і його команда стане новою регіоналівською «тушкою», про що свідчить його заява про готовність співпрацювати з Партією регіонів після парламентських виборів.

Кличко і Королевська вже давно співпрацюють з Партією регіонів. І після виборів Кличко і ющенківський секонд-хенд стануть черговими кнопкодавами від влади. Під дудку влади танцюватимуть ті, хто зрадив Ющенка, і тепер перебувають у списку Кличка.

Депутати місцевих рад від Кличка вже давно перебувають в одній зв’язці з Партією регіонів. Вони разом з "молодою командою" Черновецького розікрали тисячі гектарів київських земель. Вони разом із регіоналами голосують за закриття шкіл, як це відбулося нещодавно в Ялті. Тож упевнений, що опозиційна риторика Кличка - лише прикриття, щоб потрапити до парламенту.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Кличко,Ляшко,тушки,опозиція,РПЛ,УДАР,Радикальна партія,УДАР Віталія Кличка,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.