Я йду на владу з вилами

07 серпня 2012, 18:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1681
Я йду на владу з вилами

Наші вила напоготові!

Сьогодні перед з’їздом Радикальної партії мені подарували вила. Азаров каже людям: беріть лопати в руки і йдіть працюйте. А я кажу, на цих самих вилах ми винесемо його і виплекану ним Партію регіонів. Наші вила напоготові!

В убожінні українського народу винна не тільки влада, але й так звана об’єднана опозиція. Ви гляньте на цих опозиціонерів – Яценюк, який ще вчора з Януковичем торгувався за місце в списку, сьогодні очолює список опозиції. Через нього Юля сидить у тюрмі. Та він же живе в разом з Януковичем у Межигір’ї, де вони разом складали список «тушок» так званої об’єднаної опозиції. Ці люди рвуться до корита, щоб з нього жерти і жерти.

Де був цей самий Яценюк, коли була «помаранчева революція»? Так він же був сидів з Тігіпко у Нацбанку і дерибанив державні гроші. Радикальні зміни здійснюються опозиціонерами, а не зайцями, які стоять на чолі отари овець. Влада і опозиція однакові –  і ті і інші вішають тонни лапші на вуха українському народу.

Тому, наше першочергове завдання – вигнати цю чуму – Партію регіонів з України, і якщо вони самі не підуть, ми виженемо їх тими вилами, які мені сьогодні подарували селяни. І мільйони людей мене підтримають в цій ініціативі.

До списку моєї партії ввійшли прості люди, жоден з яких ніколи не був народним депутатом. Я вірю в цих людей, і знаю, що саме вони здатні підняти Україну з колін!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,Яценюк,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,oleg liashko,Тігіпко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.