Двірник знайшов мій портфель

12 серпня 2012, 12:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1693
Двірник знайшов мій портфель

Мені зателефонували, і сказали, що знайшовся мій портфель з документами.

До Верховної Ради його принесла чесна і героїчна людина Сергій Кобзар, 32 роки, який працює двірником на Печерську. Прибираючи свою територію, він знайшов портфель і продивився його вміст. Побачивши мій паспорт і посвідчення народного депутата, він одразу ж приніс знахідку до парламенту.

Я дуже вдячний цій добрій людині за такий мужній вчинок. Злодії навмисне вкрали мої документи, бо знали, що я мав подавати їх на реєстрацію в ЦВК. Але, дякувати Господу Богу, що є ще на світі порядні люди.

Це символічно, що саме людина, з таким прізвищем Кобзар, допомогла мені, бо я завжди поважав і любив творчість Великого Кобзаря, і навіть з’їзд Радикальної Партії відбувся в парку ім. Тараса Григоровича Шевченка біля пам'ятника нашому генію. Для мене Шевченко - символ віри в майбутнє України.

Хай Бог береже таких чесних і справедливих людей, як Сергій! А іншим додає мужності і порядності, щоб робити вчинки, гідні звання Людини.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної  Партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Верховная Рада,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,ЦВК,Україна,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.