Бережіть братів наших менших!

16 серпня 2012, 18:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1638
Бережіть братів наших менших!

Дорогі люди!

Сьогодні день захисту безпритульних тварин. Для мене це особливий день, бо я неймовірно люблю тварин. Зараз у моїй сім'ї проживає три собаки, в тому числі один дворняга на ім'я Шахтарик, якого я підібрав на вулиці.

Кожен, хто має тварин, підтримає мене, бо знає, яка це радість - приходити додому, коли тебе з радістю зустрічає добрий вірний песик, який щиро тебе любить, якому все одно, хто ти, скільки у тебе грошей і які у тебе перспективи. Люди так не вміють. Безпритульним тваринам дуже важко, будь ласка, підтримайте їх - вони будуть вдячні вам, а добрі справи роблять наше життя кращим. Дякую :)

В будь який момент безпритульні тварини можуть попастися в руки комунальникам, які жорстоко вбивають чотирилапих. Переконаний, що жорстоке поводження з тваринами пропагує насильство і агресію, тому ініціював у Верховній Раді законопроект про введення мораторію на фізичне знищення безпритульних тварин.

Я впевнений, якщо кожен з нас зрозуміє, наскільки важливе для суспільства вирішення цієї проблеми, і стане трохи добрішим, взявши собі у двір чи на дачу тваринку з вулиці, то згодом Україна процвітатиме. Бо доброта сердечна - це найважливіша риса українського народу. А пригріта вами тваринка, обов’язково віддячить щирістю, любов’ю та відданістю.

Бережіть братів наших менших!

А може, Кіплінг правий, що насправді тварини - це брати наші старші... Європейці вважають, що рівень розвитку суспільства визначається значною мірою його ставленням до інвалідів і до тварин.

Я згоден. А Ви?


Ваш Олег Ляшко


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Олег Ляшко,захист тварин,тварини,безпритульні тварини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.