Мене намагались купити

17 серпня 2012, 10:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1127
Мене намагались купити

Мене ніхто ніколи не купить!

Злодій з "Київміськбуду" Михайло Голиця, який разом з Черновецьким дерибанив Київ, незадовго до реєстрації кандидатів у народні депутати зустрівся зі мною і запропонував $ 10 000 000 за те, щоб я йшов у Верховну Раду не по 208 округу, а по іншому, розуміючи, що він мені програє. Я його послав.

 Мене ніхто ніколи не купить!

Але Михайло зовсім страх згубив і посмів лізти на мій округ. Це мій дім, це мій Бахмач, це моя Борзна, де я в школі-інтернаті вчився, це моя Ічня, де я в 1990 році першим піднімав наш синьо-жовтий прапор, це моя Мена, це моя Куликівка. Сьогодні всілякі голиці-пиголиці системно організовують супроти мене провокації на окрузі. Але насправді їхня брудна боротьба зі мною тільки додає рейтингу мені і Радикальній партії. Я звернувся із депутатським запитом до Генеральної прокуратури з вимогою розслідувати факт спроби підкупу народного депутата і притягнення Голиці до кримінальної відповідальності.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: генеральна прокуратура,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,Бахмач,Михайло Голиця,округ №208
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.