Моя мама каже: "Не виграєш вибори - перепишу хату на кота!" :)

18 серпня 2012, 14:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2969
Моя мама каже:  Не виграєш вибори - перепишу хату на кота!  :)

Сьогодні працював на окрузі на Чернігівщині, зустрічався з людьми у Бахмачі і Тростянці. Дякую щиро всім, хто мене підтримує!

Показово, що у Бахмачі на Спаському ярмарці кандидат від влади, старий ворюга Михайло Голиця поставив сцену. Коли він дізнався, що приїду я - злякався і сам не приїхав. А я пішов на сцену, зроблену за гроші мого "конкурента" (який він мені конкурент?), і виступив, привітавши людей і розповівши їм програму Радикальної партії, дав добрих чортів місцевому і державному начальству, жорстко розкритикував Партію регіонів. Цього разу звукорежисер не ризикнув здоров'ям вимкнути мені звук. Потім поїхав у славний Тростянець на День села, де під час виступу люди аплодували мені 12 разів - сам не рахував, це спостереження очевидців. А далі поїхав у Варву до Мами - до найріднішої і найсвятішої людини на світі. Моя матуся Любов Павлівна ощасливила мене своєю радикальною політичною позицією: "Олежа, якщо ти не виграєш вибори - перепишу хату на кота!" )))

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: мама,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Партія регіонів,Чернігівщина,liashko,Чернігів,oleg liashko,rpl,Варва,Тростянець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.