Хай "новий лідер" поверне старі шахти!

30 серпня 2012, 08:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
994
Хай  новий лідер  поверне старі шахти!

Щоразу, коли я бачу примітивні борди Королевської "Нові лідери - нова країна", у мене виникає питання. Коли "новий лідер" поверне державі старі шахти?

Коли Королевська і Єфремов, які знищували і знищують шахтарську галузь на Луганщині, будуть відповідати перед законом за порізані на металолом шахти, за втрачені людьми робочі місця, за свої незаконні копанки (підпільні шахти), в яких без дотримання правил безпеки нещасні луганчани добувають вугілля, ризикуючи життям і здоров'ям, бо у них нема нормальної роботи - її вкрала королева тіньової економіки Наталія I. Її величність вважає виборців такими дурними, що вони поведуться на її нікчемну рекламу, яка запонила все скрізь. Але рано чи пізно прийде час справедливості: ми, Радикальна партія, змусимо відповідати за злочини і віддати народу награбоване усіх, хто обікрав Україну: Королевську, Єфремова, Януковича, Азарова, Яценюка, Турчинова, Тігіпка та всіх інших.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Азаров,Яценюк,Турчинов,Королевська,Луганщина,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,Тігіпко,Єфремов,шахти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.