Поїхав до колонії підтримати Юру Луценка

01 вересня 2012, 16:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2201
Поїхав до колонії підтримати Юру Луценка

Сьогодні я їздив до Менської колонії підтримати Юру Луценка, який сидить у тюрмі не за порушення на посаді міністра, а тому, що нинішня влада переслідує своїх політичних опонентів

Я неодноразово бував під стінами Качанівської колонії і вимагав зустрічі з Тимошенко, проте адміністрація навідріз відмовлялася надати мені таку можливість.

 І цього разу, коли я поїхав до Луценка на перший день, відколи його направили до Менської колонії, результат, на жаль, був такий самий - адміністрація всупереч закону не дала мені зустрітись з політв'язнем Юрієм Луценком.

Вони навіть не дозволили передати передачу, яку я привіз Юрі: їжу, чай, цигарки (в тюрмі це валюта), солодощі. Це ганебно і жорстоко по відношенню до хворого в'язня сумління, якого кинули за грати тільки тому, що він неугодний цій владі.

 Між тим, я єдиний у Верховній Раді, хто зареєстрував законопроект про звільнення політв’язнів, бо переконаний, що Тимошенко, Луценко та інші політв'язні не повинні бути за гратами, вони мають бути на волі зі своїми сім'ями. І ми разом будемо боротися з бандитським свавіллям влади, поки ще Україна не перетворилася на одну велику колонію суворого режиму.

Олег Ляшко,
Радикальної партії


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,Юрій Луценко,Менська колонія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.