Дав по морді Голиці (ФОТО,ВІДЕО)

03 вересня 2012, 12:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2599
Дав по морді Голиці (ФОТО,ВІДЕО)

Сьогодні був на окрузі у селі Ховми на Чернігівщині і дав Михайлу Голиці по морді брехливими газетками, які він проти мене розповсюджує

Відомий злодій Голиця, який був замом Черновецького і разом з ним обікрав киян, йде по моєму 208-му виборчому округу.


Цей старий ворюга мені не конкурент і я нічого не робив проти нього. Але, коли цей прихвостень влади став розповсюджувати про мене агітпродукцію.


таку ж брудну, як він сам, я його попередив: не наривайся, Михайло, бо буде гірше. А коли він зачепив у своїх газетках моє найсвятіше і найрідніше - мою сім'ю, я не витримав. Цей покидьок у своїй агітпродукції став ображати мою дружину, мою доньку, висміювати те, що я виховувався у дитдомі. Цього я не пробачу ні голицям-пиголицям, ні комусь іншому! Сьогодні Михайло мав зустрічатися з людьми в селі Ховми Борзнянського району. Ми з моєю дружиною Росітою приїхали на цю зустріч, щоб подивитися йому в очі. Я не міг не набити огидний писок Голиці. За сім'ю - порву!


Навіть не хочу про це говорити, але знайте, вони опустилися до найогиднішого: підкинули свої гидкі газетки в поштовий ящик нашої квартири. Моя 9-річна донечка Владислава не по рокам розумна, і так сталось, що саме вона дістала з поштового ящика ці папірці, сповнені бруду і фальші. Мене в цей час не було вдома - їздив на зустрічі у селах Менського району. Тому Владочка спершу показала ці газетки мамі, моїй Росіті. Доня плакала, побачивши цю ахінею... Мої політичні опоненти-збоченці опустилися навіть до того, щоб показати моїм рідним свої брехливі газетки. Вони не подумали про вразливу дитячу психіку, це чергове підтвердження того, що у них немає жодної краплі совісті.

 Фото: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.380489232019680.87861.100001758206922&type=1&l=5eef89824a



Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,Михайло Голиця,Голиця,село Ховми
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.