На захист ТВі !!!

03 вересня 2012, 23:15
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1525

8-го вересня, 12.00, Київ, Михайлівська площа

Вони вже давно володіють всіма українськими телеканалами, газетами... Залишився чи не один об,єктивний, телевізійний простір свободи, телеканал ТВі. Режим дав команду на його остаточну ліквідацію.

До остаточного знищення свободи слова залишилось зовсім не багато. Режим Януковича планомірно і послідовно знищив українське телебачення як явище, повністю підпорядкувавши його владному олігархату. 

Залишився один єдиний телеканал, ТВі. Після ліквідації останнього каналу об,єктивної інформації вони доберуться до вільного простору - інтернету. А значить, нас чекає цілковите встановлення білоруського сценарію в Україні,  у найгірших його проявах.

Все це від того, що ними керує страх. Страх, що люди знатимуть правду. Отже, їхня головна задача повністю відрізати українське суспільство від  будь-якої об,єктивної інформації. Саме тому сьогодні продовжується брутальна атака на вільні, незалежні ЗМІ, в першу чергу ТВі. 

Ми, вільні громадяни своєї держави повинні захищати наші українські незалежні ЗМІ. Адже, цілковите знищення свободи слова неодмінно призведе до припинення існування України як держави. Це, власне, вже і відбувається, зокрема, після прийняття "мовного закону".

Якщо будемо і далі відсижуватись по норах, дуже скоро нас усіх "передушать як котів", по одному. Отже, сьогодні не час "моєї хати з краю"... Час підніматися з колін, час єднання заради України.

Закликаємо всіх кому не байдуже до свободи слова в Україні, хто ще не забув, що таке патріотизм та громадянська відповідальність, прийти 8-го вересня, о 12.00 на Михайлівську площу столиці, щоб разом підтримати і відстояти наш, незалежний телевізійний канал, канал ТВі.

Разом-сила! Слава Україні!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.