Провладні ЗМІ отримали вказівку піарити Яценюка

05 вересня 2012, 14:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
16619
Провладні ЗМІ отримали вказівку піарити Яценюка

Банкова допомагає так званій опозиції. Це легко перевірити

Державні телевізійні канали, газети, радіо, а також ЗМІ, які належать підконтрольним владі бізнесменам, отримали від Адміністрації Президента вказівку максимально широко і позитивно висвітлювати діяльність Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова та інших спікерів партії "Батьківщина". Про це мені повідомило джерело у штабі "об'єднаної опозиції".

Добрі люди розповіли, що Банкова дала доручення піарити Яценюка та інші обличчя "об'єднаної опозиції" всім провладним засобам масової інформації: і тим, які належать державі, і тим, які у власності олігархів. Керівники цих ЗМІ отримали від АП чіткі інструкції: якнайчастіше позитивно висвітлювати діяльність так званої опозиції, показувати Яценюка і Турчинова головними борцями із владою, не згадувати те, що Яценюк був міністром у уряді Януковича, не згадувати те, що присутні сьогодні у списку "Батьківщини" Яценюк, Гриценко, Парубій, Оробець та інші не підтримували Тимошенко на президентських виборах, а агітували людей голосувати проти всіх, в результаті чого Юля програла і нині сидить у тюрмі.

Достовірність інформації стовідсоткова, і кожен громадянин може легко це перевірити. Достатньо увімкнути будь-який державний телеканал чи розгорнути провладну газету: всюди діяльність Яценюка показана у якнайкращому світлі.

Водночас, щоб приховати факт співпраці з нинішньою владою "опозиційних" вождиків Яценюка і Турчинова, останні дали доручення підготувати і втілити в життя ряд провокацій проти мене і Радикальної партії, яку я очолюю. Про це мене теж повідомило джерело у штабі "Батьківщини".

Зокрема, з метою дискредитації нашої політичної сили перед виборцями, планується масове розповсюдження по країні листівок, в яких буде стверджуватися про те, що начебто Ляшко співпрацює з владою.

Про те, що подібні звинувачення є безпідставними, свідчить хоча б той факт, що я єдиний із депутатів, хто зареєстрував у Верховній Раді законопроект про звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв'язнів. Натомість лідери "об'єднаної опозиції" Яценюк-Турчинов дали команду не підтримувати цей законопроект.

Чому? Бо вони хочуть, щоб Юля і далі сиділа у тюрмі. Якщо люди повірять агітації за цих псевдоопозиціонерів, то Януковичу вдасться реалізувати сценарій: він залишиться при владі і реабілітує себе в очах заходу, призначивши Яценюка прем'єр-міністром, а Турчинова - спікером. Однак нинішні "опозиціонери" займуть ці посади номінально - всі рішення і надалі будуть вирішуватися на Банковій, а диктатура в Україні тільки посилиться.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії    


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Луценко,президент,Яценюк,Турчинов,Банковая,Батьківщина,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.