У нашого кандидата - 7 ножових поранень

11 вересня 2012, 19:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2550

Бандити намагались зарізати кандидата від Радикальної партіі Олега Бойка

Близько 20:10 вбивці перестріли Олега біля його дому на вулиці Сулеймана Стальського і завдали йому 7 ножових поранень: 5 - в живіт, 2 - у легені. Олег зараз у реанімації на межі життя і смерті. Я з однодумцями зараз у лікарні, саме в ці хвилини лікарі боряться за життя Олега, роблячи йому операцію. Браття і сестри, прошу Вас молитися за його здоров'я! Олег Бойко - смілива і відчайдушна людина, мій побратим у боротьбі. Він йде на вибори по 214 округу у Дніпровському районі міста Києва, його конкурент - екс-секретар Київради Олесь Довгий, який разом з Черновецьким обкрадав киян і дерибанив землю. І так звана опозиція, і "Удар" Кличка виставили слабеньких непрохідних кандидатів, очевидно, Довгий з ними домовився. Активна агітаційна кампанія Олега Бойка викликала істерику у Олеся Довгого. За останні дні Лесик дзвонив мені декілька разів, бідкаючись, що Бойко не дає йому спокою, намагався домовитись зі мною, щоб наш кандидат знявся з виборів. Звісно, у Довгого нічого не вийшло. Радикальна партія - партія незламних людей. Ми нічого і нікого не боїмося. Для мене цілком очевидно, що замах на вбивство Олега Бойка - помста кандидата від влади Олеся Довгого. Ці бандити не зупиняться ні перед чим, навіть життя людини для них вартує менше депутатського мандата. Час справедливості обов'язково прийде - і Довгий разом з іншими злодюгами-регіоналами сидітимуть в тюрмі і за те, що обікрали людей, і за те, що готові вбивати політичних опонентів. Я вже звернувся із депутатських запити до Генеральної прокуратури з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності вбивць. Рідні мої, ще раз прошу Вас щиро - моліться за здоров'я Олега Бойка, він зараз у критичному стані. Вірю, Господь збереже його життя, бо такі бійці потрібні Україні, щоб захищати її у парламенті.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Бойко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,кандидат від Радикальної партії,кандидат в народные депутаты Сухин,Олег Бойко,214 округ,завдали 7 ножових поранень,7 ножових поранень
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.