Регіонали в шоці - вила напоготові!

14 вересня 2012, 13:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2476
Регіонали в шоці - вила напоготові!

Партія регіонів погрожує представникам Радикальної партії

Як відомо 9 вересня на позачергових виборах сільського голови у селі Пекарів Чернігівської області перемогу отримав представник Радикальної партії Володимир Труба. Однак вже на наступний день голова Сосницької райдержадміністрації Колос викликав Володимира до себе і почав погрожувати, мовляв, якщо той не розпорощається з Радикальною партією, то його дочка, яка працює в правоохоронних органах, буде найближчим часом звільнена з посади, типу «знайдемо за що».

Партія регіонів не може заспокоїтись і визнати, що ми перемогли. Тому й дає такі вказівки своїм підлабузникам, як Колос. І це відбувається не тільки на Чернігівщині, але й по всій Україні. Партія регіонів хоче перетворити Україну на смердючий «совок», зі старими зазомбованими комсомольцями, для яких існує лише партія і її вождики. Виходить так, що в нашій країні займати керівні посади навіть в селах повинні «регіонали».

Але вони нас не зламають – кишка тонка! Їх залякування – це захисна реакція. Вони уже в курсі – вила напоготові!



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії



www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Володимир Труба,голова Сосницької райдержадміністрації,Колос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.