Пам'яті загиблих журналістів

17 вересня 2012, 09:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1008
Пам яті загиблих журналістів

Вчора, у річницю зникнення Георгія Гонгадзе, я взяв участь у акції пам’яті загиблих журналістів

Разом ми пройшли ходою від Майдану Незалежности до адміністрації Януковича, де провели скорботний мітинг та вшанували пам’ять Георгія та інших загиблих журналістів хвилиною мовчання.



Рано чи пізно їх вбивці нестимуть справедливу кару – якщо не перед судом людським, так перед Судом Божим точно.




Це мій особистий біль, бо 16 років свого життя я віддав опозиційній журналістиці, за що мене переслідував Кучма . Мою газету «Політика» незаконно закрили рішенням суду, а за газету «Свобода» мені довелось посидіти в тюрмі. Бог зберіг моє життя, але багатьох, нажаль, вже немає з нами...



Проте вони живі в наших серцях назавжди! Друзі, не забуваймо про подвиг Георгія Гонгадзе, Ігоря Александрова, Валерія Глезденьова,  Владислава Рябчикова, Юрія Джеджули та інших загиблих журналістів. Хай він надихає нас усіх не боятися говорити правду вголос.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,Георгій Гонгадзе,oleg liashko,rpl,річницю зникнення Георгія Гонгадзе,Пам'ять про загиблих журналістів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.