Злочинці – Симоненко, Кілінкаров, Царьков мають сидіти за гратами

24 вересня 2012, 08:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1044
Злочинці – Симоненко, Кілінкаров, Царьков мають сидіти за гратами

Вимагаю заборонити політичну рекламу комуністів та порушити кримінальну справу проти їх лідера Петра Симоненка та його підлабузників Спиридона Кілінкарова і Євгена Царькова

Я є автором законопроектів про заборону діяльності Комуністичної партії і Партії регіонів, оскільки вважаю їх злочинними організаціями. Що стосується конкретно Євгена Царькова - його треба притягнути до кримінальної відповідальності за антиукраїнські висловлювання, зокрема про те, що українців «мало давило НКВС».

Нещодавно, під час візиту лідера комуністів Петра Симоненка та його підопічного Спиридона Кілінкарова до Луганська, жителі міста хотіли поставити їм запитання про те, коли збирається КПУ повертати «країну народу», зокрема, коли будуть повернуті людям гуртожитки, в приміщеннях яких на сьогоднішній день знаходяться офіси Комуністичної партії.

В той день відбулася громадянська акція по захисту житлових прав луганчан за участю Радикальної партії, які прийшли на зустріч з Симоненком та Кілінкаровим з граблями та вилами. Однак, Симоненко вийти до багатосотенного мітингу не захотів, а після ефіру на одному з місцевих каналів хутко втік.

Найголовніше питання, що хвилювало людей – чому Кілінкаров не почне повернення країни народу з гуртожитку, де знаходиться обком КПУ? Адже десятки тисяч луганчан потребують покращення житлових умов, 3 тисячам взагалі ніде жити. Будівля колишнього гуртожитку могла б дати дах над головою півтисячі сімей..

Тоді, комуністичні мордовороти-підлабузники в присутності робітників міліції почали ображати мітингувальників,  називали п’яницями, бездомними, бомжами, продажними, нецензурно лаяли. Натомість їх вождь злякався людей і не вийшов до них. Пізніше Кілінкаров приїхав у наметове містечко і почав лаяти учасників протесту і зносити намети, топтав їх ногами. А наступного дня комуністи біля обкому своєї партії пробили колеса автомобіля кандидата в народні депутати від Радикальної партії Ганни Жиленко.

Саме тому, я звернувся до Президента України та в СБУ з вимогою провести ретельну перевірку можливості існування кримінального угруповання на базі обкому КПУ у Луганській області, притягти до відповідальності комуністів Кілінкарова та Симоненка. Крім того, юристи Радикальної партії підготували позов до суду з вимогою заборонити брехливу рекламу КПУ.

Хочу повідомити, що «Народний фронт Луганщини», яку очолює один з лідерів Луганської організації Радикальної партії Григорій Пригеба, звернулася до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Кілінкарова та його людей за хуліганські дії по відношенню до учасників акції протесту. Григорій Пригеба є кандидатом у народні депутати України по 109 виборчому округу.

До тих пір, поки комуністи сидітимуть у парламенті, прості люди йтимуть по світу з протягнутою рукою. Ніхто нікому нічого повертати не збирається. Бо ніколи у часи Радянського союзу країна народу не належала, вона належала вождю і «партії»!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії



www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Симоненко,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Царьков,Олег Ляшко,Петро Симоненко,Григорій Пригеба,заборона діяльності Комуністичної партії,Спиридон Кілінкаров,Кілінкаров,Євген Царьков,порушити кримінальну справу,«Народний фронт Луганщини»,109 виборчий округ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.