Як Янукович "зустрічався" із родиною Обами

26 вересня 2012, 11:10
Власник сторінки
Тимчасово непрацюючий
0
2097

"Я Ленина видел!!!!!" (цитата из советского фильма "Человек с ружьем")

Побачив декілька новин про "зустріч" Януковича із Президентом Обамою. Подивився фото на офіційному сайті Президента України. І стало мені сумно. Зрозуміло, що вони продовжують думати, що ми всі безграмотні ідіоти, а вони "світочі" думки та наймудріші. Але не можна вже настільки не поважати всіх нас.
 
В новинах Янукович розказав про "зустріч" із Президентом Обамою, а також про те, як багато питань державних і ПРИВАТНИХ вони змогли обговорити за цю коротку "зустріч". На фото ж з сайту зображено Барака та Мішель Обаму, а між ними громадянина Януковича В.Ф. і більше жодних інших фото. Із цього роблю висновок, що "фото з Обамою" було всього одне.

Будь-хто, хто хоч трошки знайомий із дипломатичним етикетом вам скаже - на фото відображена НІЯКА НЕ "ЗУСТРІЧ ІЗ ОБАМОЮ". Просто в цей день проводився прийом від імені Президента Обами. На ньому були присутні СОТНІ (а може і ТИСЯЧІ) людей. І ВСІ вони (або переважна більшість із них) мали можливість зробити ТАКЕ САМЕ фото з Президентом США та Першою Леді. Тобто, як правило це виглядає наступним чином: перед входом до зали де відбувається прийом стоїть Барак Обама з дружиною. До них стоїть ЧЕРГА людей, які офіційно запрошені на прийом і бажають сфотографуватись. Кожен із таких гостей, коли підходить його черга, стає поряд із Бараком та Мішель Обамою. Фотограф робить фото і людина відходить. На її місце заступає інший учасник прийому, який фотографується із Президентом США.  У мене особисто є  такі фотографій..:-)) Але я ніколи не скажу, що я "зустрічався із Обамою".

В дипломатичному протоколі ця процедура, стоїть набагато нижче "потискання рук" (hand shake), це коли два лідера зустрічаються в коридорі (без дружин :-))))) тиснуть один одному руки (цей момент фотографується) і секунд 20-30 обмінюються якимись фразами.

Тобто НІЯКОЇ "ЗУСТРІЧИ" Януковича з Обамою не було.

Аналіз інших фото з сайту Президента призводить до наступних висновків:
- на прес-конференції Презідента України, скоріше за все, не було іноземних журналістів, та й українських було аж не так багато ( тобто його прибуття не викликало ВЗАГАЛІ НІЯКОЇ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ у медіа);
- на прийомі, що його проводив Генеральний Секретар ООН Пан Гі Мун, громадянин Янукович В.Ф. сидів за одним із найдальших столів за колоною (чим важливіше гість, тим ближче до  "організатора прийому" його саджають);
- мені не зрозуміло, навіщо на сайті в якості ілюстрації ВІЗИТУ ЯНУКОВИЧА, розміщено фото Держсекретаря  США пані Хіларі Клінтон, яка сиділа за іншим столом і НЕ СПІЛКУВАЛАСЬ із Януковичем. Це фото із серії : Дивіться, я був на прийомі, на якому була і Хіларі Клінтон ! Тобто найвище досягнення української дипломатії режиму Януковича, це потрапити до одної залі разом із Держсекретарем Клінтон. 

При цьому українські медіа дуже мляво висвітлювали ПРОМОВУ Президента США на сесії Ген Асамблеї ООН. Як правило в таких промовах проголошуються засадничі речі. 

Так от, в своїй промові Президент Обама сказав, що (подаю близько до тексту за трансляцією VOA) "країна в якій влада саджає своїх опонентів за грати, не може бути демократією", "країна в якій немає чесних прозорих і демократичних виборів, в яких би приймали участь найрейтинговіші опозиційні кандидати- не може бути демократією", "країна в якій знищується опозиція -не може бути демократією", "країна в якій утискається свобода слова- не може бути демократією".. 

Вам це нічого не нагадує?

При цьому даючи оцінку резолюції Сенату , громадянин Янукович В.Ф. відзначив нібито різну позицію Сенату США з одного боку та Адміністрації Президента Обами та Держдепу з іншого боку. Як на мене різниця в цих позиціях полягає в слові "НЕГАЙНО". Адміністрація та Держдеп вимагають НЕГАЙНО звільнити Юлію Тимошенко та інших політв"язнів, а Сенат вимагає "просто звільнити". От і вся різниця, яку так не хоче розуміти Янукович, думаючи, що він віддав шельф великим американським компаніям і , таким чином відкупився від США в питаннях прав та свобод людини в Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.