Передав чернігівську картоплю англійській королеві

04 жовтня 2012, 10:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1454
Передав чернігівську картоплю англійській королеві

Сьогодні я написав листа та передав королеві Великобританії Єлизаветі ІІ картоплю з Чернігівської області

Мій вчинок зумовлений тим, що до столу Королеві подають картоплю виключно з Кіпру, в той час, коли чернігівська картопля, вирощена на чорноземах, в екологічно чистій місцевості і не містить жодних хімікатів, зовсім не користується попитом. Тому я вирішив смачну українську картоплю запропонувати Її Величності.

Звертаючись до Королеви, я розповів, які проблеми на сьогоднішній має українське село:

«Ваша Величносте,

Радий щирій нагоді висловити Вам свою глибоку повагу та поінформувати Вас про таке.

Нещодавно я дізнався, що до столу Вашої Величності подають картоплю виключно із Кіпру. Я абсолютно не сумніваюся у виборі придворних кулінарів та у якості кіпрської картоплі. Хочу лише повідомити про плачевну ситуацію в українському селі.

На моїй рідній Чернігівщині, у селі Болотниця Талалаївського району, проживає бідна пенсіонерка, 81 річна Поліна Павлівна Бондаренко. Її пенсія становить лише 890 гривень (68 фунтів). Вижити на ці копійки практично неможливо. Саме тому, щоб прожити, на своїй присадибні ділянці вона самотужки вирощує чудову, смачну, екологічно чисту картоплю, яка не містить ніяких хімікатів. Однак біда не в тім, що в Україні 81-річна людина повинна важко працювати, щоб забезпечувати себе. Справжня трагедія полягає в тому, що, виростивши таку високоякісну картоплю і зібравши чималий урожай, пані Бондаренко не може продати її хоча б по 10 пенсів за кілограм. Це все одно, що віддавати задарма. Ідентична ситуація і з іншою продукцією, що вирощується жителями сіл України. Я всіма силами намагаюсь виправити цю кричущу несправедливість. Однак, для цього потрібно привернути увагу не лише державних чиновників України, а й залучити світове співтовариство.

З цією метою, надсилаю Вам, Ваша Величносте, картоплю вирощену цією жінкою, щоб Ви переконалися, що вона нічим не гірша за ту, що подають до столу Вашої Величності.

Щиро сподіваюсь на Вашу підтримку у моїй боротьбі за українське село

З найщирішими побажаннями

Ваш Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії»

Сподіваюся, що після мого листа про нашу смачну картоплю дізнаються не лише у Королівстві, але й по всьому світі. І тоді, владо, чи не соромно тобі буде за малину по 670 гривень за кілограм?

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

 www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Чернігівська область,картопля,Єлизавета ІІ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.