Дорогі Вчителі!

07 жовтня 2012, 09:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
993
Дорогі Вчителі!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом!

Найголовніше для Вчителя - це любов до дітей і повага до кожної дитини як до Особистості! Пам'ятайте це! Міцного здоров'я вам, терпіння, щастя, якнайбільше радості, порозуміння з людьми!

Коли Радикальна партія здобуде владу, ми дамо всім Вчителям гідну зарплату та достойні умови праці. Бо люди цієї професії - це Великі люди, які навчають наших дітей, часто замінюючи їм нас, батьків.

Так, як з батьківською турботою і душевним теплом ставилися до мене мої вихователі і вчителі в Прилуцькому дитячому будинку, Яблунівській, Комарівській та Борзнянській школах-інтернатах, за що я їм безмежно вдячний!

Хай береже Вас Господь!

 

Ваш Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати в 208-му окрузі

www.liashko.ua
www.rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,прилуки,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,liashko,діти,oleg liashko,rpl,вибори-2012,вчителька,Борзнянщина,школа-інтернат,вихователька,Яблунівка,Комарівка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.